Astazi va prezentam pe scurt noul Formuler Z10 SE, un media player 4k, de la Formuler, proaspat iesit pe piata. 

Pentru cei care nu stiu, Formuler este un producator Korean de Media playere, care a devenit foarte popular pe afara. Daca sunteti curiosi, dati o cautare pe google si cu siguranta gasiti mai multe informatii legate de ceea ce puteti face cu media playerele Formuler.

Formuler Z10 SE vine cu Android 10, procesor Realtek, 2 gb RAM si 4 gb spatiu de stocare. Decodeaza cel mai populare formate video si audio.

Folosind aplicatia mai MyTvOnline 2, o sa aveti o experienta de vizionare a canalelor de televiziune online incredibila, cea mai buna din cate am vazut eu vreodata.E bine de stiut ca aplicatia MyTvOnline 2 este creata de Formuler si este diponibila doar pe media playerele Formuler, nu poate fi descarcata pe alte dispozitive.Este cea mai stabila aplicatie iar conectand o memorie externa puteti chiar sa si inregistrati sau sa programati sa inregistrati programele preferate.

Bineinteles are Google play store de unde puteti descarca mai multe aplicatii, mai are si un Market propriu de unde gasiti de asemenea o gramada de aplicatii extrem de utile. Pentru cei care folosesc telefoanele Android, e disponibila in Google play store si aplicatia Formuler Remote pe care o puteti folosi ca si telecomanda sa controlati boxul.

Boxul este foarte interesant, foarte mic si compact, arata extrem de bine facut iar cat despre pret, la 499 RON, este, zic eu, un pret rezonabil mai ieftin decat Formuler Z10 Pro Max, cel mai nou si mai putermic media player de-al lor care costa 795 de lei. Ambele ofera aceeasi extrem de buna experienta de vizionare, ramane ca fiecare sa hotarasca ce buget aloca pentru un Media Player.

 

Aici poti afla mai multe despre Media Playerele Formuler sau daca vrei sa achizitionezi unul, transportul este gratuit prin curier cu livrare urmatoarea zi.