Jucaria POP IT

Atunci cand munca devine prea stresanta sau provoaca anxietate, jucariile care se agita va pot ajuta sa va relaxati si sa va cresteti productivitatea . Nu sunt doar pentru copii, deoarece aceste jucarii pot fi destul de benefice si pentru adulti. De la Pop It -uri si bile, pana la pixuri, iata cele mai bune jucarii de agitat care trebuie luate in considerare.
Recent, o serie de scoli au emis interdictii asupra copiilor care folosesc Pop It si cuburi de fidget in clasa, considerand ca sunt o „distragere a atentiei” de la invatare.

Nu este o surpriza masiva - au devenit oarecum o nebunie recent si se pare ca toti copiii ii invart si ii arunca ocazional colegii de clasa.
Dar ceea ce lipsesc scolile care au probleme de interdictii este cat de mult poate fi un ajutor pentru spinners si cuburi pentru elevii cu anxietate, ADHD si alte probleme de sanatate mintala.
Fidget spinner-urile si cuburile fidget au aparut in grupurile de anxietate de pe Facebook si au fost recunoscute ca remedii pentru ingrijorari coplesitoare de ceva timp, dar abia recent, parintii si-au descoperit beneficiile pentru copii.

Cum pot ajuta un Pop It sau un cub sa ajute de fapt la anxietate si ADHD?

Interzicerea directa a produselor poate evita orice ranire sau riscul de distragere a atentiei, dar este, de asemenea, o modalitate de a ajuta copiii sa faca fata dificultatilor de a acorda atentie si de a se simti confortabil in clasa. Aceasta este o problema.

Articolele sau strategiile care permit unui copil sa aiba o distragere a atentiei pot fi benefice daca acel copil sau adult sufera de anxietate sau simptome traumatice.
"Daca un copil are o dificultate precum ADHD, ASD sau probleme de procesare senzoriala, elemente de acest gen pot ajuta, de asemenea, oferind fie stimulare senzoriala, fie distragere a atentiei."

Copiii si adultii care fac click, invartesc si rasucesc fidget-uri, acestea ii  ajuta la mentinerea mainilor ocupate si ofera o distragere a atentiei sau stimulare senzoriala pentru cei cu probleme specifice de sanatate mintala.
Da, pot distrage atentia de la lectii - dar vor distrage atentia de la simptome de anxietate sau traume si pot calma copiii cu probleme senzoriale.
Fara a putea folosi aceste produse, acesti copii vor fi probabil incapabili sa se concentreze asupra lectiilor: dar din cauza luptelor lor de sanatate mintala, nu a click-urilor subtile ale unui Pop It de buzunar

Vezi aici modelele de jucarie antistres Pop It disponibile si comanda culoarea si forma preferata.